Sunday, 02 September 2018 08:43

Velkommen til ny sesong

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Hei - og velkommen til ny sesong!

Nå har flere av de eldste lagene startet opp trening, kamp og turneringer og de yngre kommer gradvis etter. Ta kontakt med deres oppmenn/trenere for å få vite mer. For årets 6 åringer blir oppstart i uke 42.

Treningstider for september er nå lagt ut. Elvishallene er stengt ut september, noe som medfører lite tid for noen av lagene våre. Vi har fått beskjed om at alle haller er åpne etter høstferien, og vi sender ut tidene på selve sesongen snart. Det blir bedre altså:)

Det er oppstartsmøte 10 september kl 1900-2100 på Terningen Arena. Her skal alle oppmenn og trenere fra det enkelte team møte. Dette er sammen med avslutningen sesongens viktigste møte! Vi kjører en liten del felles, før lagledere har eget møte, de eldste( 12 og opp) eget møte, samt de yngste. Her kommer det mer info om sesongen, turneringer, sportslig plan, utstyrsrom, administrative saker mm.

Det blir håndballskoler i høstferien; for de minste( 1-4 klasse) onsdag 10 oktober til fredag 12 oktober, for de største( 5-9 klasse) fredag 12 oktober til søndag 14 oktober

Jonny og Knut Egil er å treffe ( nesten) hver dag på kontoret - kom innom, ring eller send melding for avtale. Knut Egil deltar også på foreldremøter og teammøter ved behov

Jonny & Knut Egil

Read 4541 times Last modified on Sunday, 02 September 2018 09:04
© Elverum Håndball Yngres.